Life Reset Programma: Next level persoonlijke ontwikkeling.

"Veronderstel dat alles wat je geleerd hebt niet waar is. Dat je onwetend heel je leven gemanipuleerd bent met allerlei ideeën over opvoeding, gezondheid, oorlog, vrede, politiek, religie....Hoe zou je je dan voelen? Radeloos? Bedrogen?" (Marcel Messing)


We willen er allemaal bij horen.
We willen allemaal op onze manier succesvol zijn.
We willen allemaal gezien en gehoord worden.

Maar meedoen in onze maatschappij komt met een prijs. En veel mensen realiseren zich niet hoe hoog de prijs is die ze daarvoor betalen. Het is een glijdende schaal. Onze westerse manier van leven houdt ons volledig in de overlevingsstand. Jouw behoefte om gezien en gehoord te worden, je te bewijzen en erbij te horen, houdt je vast in het hamsterwiel. En je zet jezelf compleet schaakmat als je niet uitkijkt.

Kom in lijn met de mens die je wilt zijn.

De wereld is in korte tijd enorm veranderd. Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat de huidige systemen (politiek, onderwijs, gezondheidszorg, bancair enz.) niet meer functioneren. We dienen onszelf als mens opnieuw uit te vinden, en terug te keren naar onze oorspronkelijke staat van zijn. Want we zijn enorm krachtige wezens. 

Misschien ben je al 'wakker'.
Misschien maak je al andere, bewuste(re) keuzes.
Misschien kijk je al op een andere manier naar de wereld.

Het life reset programma is bestemd voor mensen die next level willen gaan in hun persoonlijke ontwikkeling. Mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Wat kun je verwachten? Niet alleen traumaverwerking komt voorbij (want leven in de westerse samenleving is per definitie traumatiserend), maar ook het aanleren van een gezonde lifestyle, spiritualiteit, het doorbreken van belemmerende overtuigingen en afleren van toxische patronen. Het programma is diepgaand, tot op het bot. Ik daag je uit om op een geheel andere wijze naar jezelf en de wereld te gaan kijken. Transformeren betekent vooral veel afleren in plaats van aanleren. Om uiteindelijk als herboren te ontwaken uit een diepe slaap. Te ontsnappen uit de matrix die voor- en door je is gecreëerd. En niet langer op de automatische piloot te leven. Niet alleen waardevol voor jou, maar ook voor de generatie(s) na jou.

Jouw mate van bewustzijn (conciousness) bepaalt jouw wereld.

 

 


Tijdens het life reset programma word je intensief  1-op-1 door mij begeleid. Door online persoonlijke gesprekken, online studiemateriaal (audio- en video materiaal, oefeningen & opdrachten) en inspirerende talks. Het programma is volledig maatwerk op jou afgestemd. 

LET OP: Dit programma is niet voor iedereen. Er vindt een voorselectie plaats om achteraf teleurstellingen te voorkomen. Niet om mensen uit te sluiten, maar om er zeker van te zijn dat je er klaar voor bent. En dat er wederzijds een 'klik' is. 

De kosten voor het programma zijn:

  • 3 maanden traject € 2750,- p.p. 
  • 6 maanden traject € 4999,- p.p. 

Denk jij dat je er klaar voor bent? Meld je dan nu aan voor een intakegesprek.