Testimonials 'Trauma & Lichaamsgericht werken'


Al 275+ deelnemers gingen je voor.


Reviews online trainingen 'trauma & lichaamsgericht werken':


Reviews live trainingen 'Trauma & Lichaamsgericht Werken' (Beukenhof):

"Ik heb bewondering hoe je in een gecomprimeerde vorm toch veel materie kan overbrengen op een overzichtelijke en prettige manier in alle rust. In een heel heldere taal, begrijpelijk en onderbouwd met de voorbeelden vanuit je praktijk, dat laatste had echt een toegevoegde waarde voor mij.

De inhoud was voor mij heel herkenbaar en toch vaak een interessante invalshoek verschuiving, een nieuw inzicht, nodige herhaling, bevestiging of verdiepingsslag. Ik kon dit juist waarderen omdat ik eerder gefragmenteerd vanuit diverse bronnen en trainingen/workshops telkens een bepaald deelonderdeel heb gehad, zonder een overkoepelend context die je zo mooi kan schetsen vanuit je brede kennis, praktijk en net zo waardevolle ervaringskennis. Somatic experiencing oefeningen vond ik heel fijn om te ervaren!

Ik vond het verrijkend hoe jullie het onderdeel van 'trauma en relaties' hebben verdiept door jullie persoonlijke ervaringen zo oprecht en open te delen. Ik verheug me op de online materialen waarmee ik aan de slag ga en ben super dankbaar voor deze aanvulling (ziet er goed uit!) omdat ik op deze manier veel beter leer, onthoud wat ik ben vergeten en kan terugkomen op wat ik al wist (of nog niet) en begreep (of niet volledig). En ook eea beter kan overbrengen in contact met de inwoners/gezinnen die ik ondersteun. Een gouden combinatie voor mij." (Barbora)

"In 1 sessie met Marcus meer geleerd over mezelf dan 5 jaar therapie" (Claudia) 

"Deze 2 daagse is een hoorcollege over het leven. Geweldig om dit live te hebben meegemaakt." (Jacqueline).

"Zo mooi hoe je de dingen op een eenvoudige, toegankelijke manier kan uitleggen. Met praktische voorbeelden zodat ik het mechanisme achter trauma kan begrijpen. Zo blij dat ik erbij was bij de live training. Super waardevol!" (Susanne).

"Ik heb al vele jaren therapie. Al veel doorleefd, maar dit weekend gebeurde er zoveel met me. Ik werd echt geraakt door de vele verhalen en praktijkvoorbeelden. Het voelde als de laatste stap in mijn heling proces. Heftig, maar enorm waardevol." (C.)

"Niet alleen heel veel geleerd, maar ook veel ervaren. Stof tot nadenken! Eten en drinken was ook heel goed verzorgd & een geweldige ambiance! (E.)

"Bedankt voor de twee waardevolle dagen waar ik echt warme en bijzondere mensen heb leren kennen (ook je vrouw). Bij mij is er ondertussen al een verschuiving gebeurd.( Gestopt met snoepen en ongezonde voeding) Ik wil heel graag de gevorderde training van je volgen waardoor ikzelf nog verder kan herstellen en ook anderen kan ondersteunen." (Brigitte)

"Had ik Marcus maar 20 jaar geleden gesproken, dan was mijn leven heel anders gelopen." (K.)


Overige reacties: