Aanbod online trainingen:

De training is gebaseerd op de nieuwste inzichten & technieken rondom (lichaamsgerichte) traumaverwerking. Je gaat diepgaand aan de slag met het autonome zenuwstelsel. Mijn werkwijze is trauma-geïnformeerd, waarbij heling & herstel een lifestyle voor je wordt.

 

Voor wie is deze training bedoeld?
De training is zowel voor professionals als voor mensen die enige vorm van trauma hebben meegemaakt. En ook voor mensen met een diagnose zoals autisme, ADD, ADHD, Borderline (BPS), depressie, die op een dieper niveau met heling aan de slag willen gaan. Of je nu cliënten trauma-geïnformeerd wilt helpen, of zelf aan de slag wilt gaan met traumaverwerking: deze training geeft je alle informatie & tools die je nodig hebt.

 

Je kunt de volledige training zelfstandig in eigen tijd doen. Daarbij krijg je ter ondersteuning 1 online consult. Download het programma van de training voor meer informatie. Meteen beginnen? Bestel via mijn webshop en ga direct aan de slag!


Online groepstraining 'Trauma & Lichaamsgericht Werken' (5 weken)

De online groepstraining is gebaseerd op de nieuwste inzichten & technieken rondom (lichaamsgerichte) traumaverwerking. Je gaat diepgaand aan de slag met het autonome zenuwstelsel. Deze online groepstraining start 3x per jaar (januari, mei & september).

Voor wie is deze training bedoeld?
De training is zowel voor professionals als voor mensen die enige vorm van trauma hebben meegemaakt. En ook voor mensen met een diagnose zoals autisme, ADD, ADHD, Borderline (BPS), depressie, die op een dieper niveau met heling aan de slag willen gaan. Of je nu cliënten wilt helpen, of zelf aan de slag wilt gaan met traumaverwerking: deze training geeft je alle informatie & tools die je nodig hebt. Mijn werkwijze is trauma-geïnformeerd, waarbij heling & herstel een lifestyle voor je wordt. Deze training staat gelijk aan een half jaar intensieve 1-op-1 coaching. 

Download het programma van de training voor meer informatie. 

De kosten zijn €499,- p.p. Meld je aan voor de eerstvolgende training.


Online individueel traject 'Trauma & Lichaamsgericht Werken' (5 weken)

Behoefte aan een individueel traject met persoonlijke aanpak? Je krijgt een intakegesprek, je doet mee aan de groepstraining (5 weken) en daarnaast krijg je 4 uren 1-op-1 individuele online coaching rondom jouw hulpvra(a)g(en). De training is gebaseerd op de nieuwste inzichten & technieken rondom (lichaamsgerichte) traumaverwerking. Je gaat diepgaand aan de slag met het autonome zenuwstelsel. 

Voor wie is deze training bedoeld?
De training is zowel voor professionals als voor mensen die enige vorm van trauma hebben meegemaakt. En ook voor mensen met een diagnose zoals autisme, ADD,ADHD, Borderline (BPS), depressie, die op een dieper niveau met heling aan de slag willen gaan. Of je nu cliënten wilt helpen, of zelf aan de slag wilt gaan met traumaverwerking: deze training geeft je alle informatie & tools die je nodig hebt. Mijn werkwijze is trauma-geïnformeerd, waarbij heling & herstel een lifestyle voor je wordt. 

Download het programma van de training voor meer informatie. 

De kosten zijn €999,- p.p. Meld je aan voor het eerstvolgende traject.


Online groepstraining GEVORDERD 'Trauma & Lichaamsgericht Werken' (8 weken)

Deze training is uitsluitend bestemd voor professionals die diepgaande kennis willen toepassen in hun werkveld.  Deze online groepstraining start 3x per jaar (januari, mei & september).

Voor wie is deze training bedoeld?
De training is geschikt voor professionals, bijvoorbeeld psychologen, behandelaren, lichaamsgericht therapeuten en/of coaches die werkzaam zijn met mensen met een (DSM-5) diagnose en/of trauma. Naast het individueel traject 'trauma & lichaamsgericht werken' (5 weken) krijg je 3 weken aanvullende interactieve workshops, waarbij je op een diepgaand niveau kennis & ervaring gaat delen en toepassen. De training wordt afgerond met een certificaat van deelname.

Download het programma van de training voor meer informatie. 

De kosten zijn €1499,- p.p. Meld je aan voor de eerstvolgende training.