ONLINE TRAINING 'TRAUMA & LICHAAMSGERICHT WERKEN'

Gepubliceerd op 10 november 2022 om 10:28

In januari 2023 start de 7e editie van wat voorheen mijn traumaverwerking training was. De training is vernieuwd en heeft ook een nieuwe naam gekregen: 'Trauma & Lichaamsgericht werken'. Leer op een andere manier kijken, en op een andere manier werken. Ik heb de afgelopen jaren niet alleen duizenden uren aan videomateriaal bekeken, stapels aan vakliteratuur bestudeerd, ben opgeleid door internationale topexperts, en heb ook honderden cliënten en gezinnen in de praktijk begeleid. Maar heb vooral ook keihard aan mezelf gewerkt om in de praktijk te brengen wat ik zelf verkondig. In Nederland is er nog schrikbarend weinig kennis beschikbaar over een lichaamsgerichte aanpak & regulatie van het autonome zenuwstelsel. Trauma (opgeslagen overlevingsstress) zorgt ervoor dat een breed scala aan mentale- en/of fysieke klachten kunnen ontstaan.

De training bevat niet alleen diepgaande kennis over trauma en het autonome zenuwstelsel, maar ook vele praktische oefeningen om zelf aan de slag te gaan met heling en herstel. De training is gebaseerd op de nieuwste inzichten & technieken rondom (lichaamsgerichte) traumaverwerking. Maar ook hoe trauma in families wordt doorgegeven, en wat jij kan doen om dit te doorbreken.

Er zijn diverse trainingen beschikbaar:- Online zelfstudie training- Online groepstraining (5 weken)- Online Individueel Traject (5 weken)- NIEUW: Online gevorderde training voor professionals (8 weken)*

*met certificaat van deelname.

Voor wie is deze training bedoeld?De training is zowel voor professionals als voor mensen die enige vorm van trauma hebben meegemaakt. En ook voor mensen met een diagnose zoals autisme, ADD, ADHD, Borderline (BPS), depressie, die op een dieper niveau met heling aan de slag willen gaan. En tevens voor mensen met chronische ziektes zoals chronische pijn, chronische vermoeidheid, migraine en fibromyalgie die de onderliggende emotionele oorzaken willen aanpakken.

Of je nu cliënten trauma-geïnformeerd wilt helpen, of zelf aan de slag wilt gaan met traumaverwerking: deze training geeft je alle kennis & tools die je nodig hebt.

Alle informatie, feedback van oud deelnemers & lesprogramma is te vinden op: https://www.marcuskrielen.nl/trainingen

Een nieuwe groep deelnemers kan zich aanmelden voor de training van januari 2023 via info@marcuskrielen.nl

Ik zie je graag verschijnen!

Marcus.

Reactie plaatsen

Reacties

Astrid
2 jaar geleden

Hallo Marcus,

Ik heb interesse in de online cursus (zelfstudie) maar lees dat in januari een nieuwe versie uitkomt. In hoeverre verschilt deze qua inhoud en vooral qua prijs van de huidige cursus?

Mvg, Astrid Cortooms