Alles is energie.

Gepubliceerd op 3 mei 2023 om 17:12

Alles is energie, en daarmee heeft alles een trilling. Dus ook jouw lichaam, je emoties, je gedachten en de woorden die je uitspreekt. Ooit wetenschappelijk aangetoond door o.a. Albert Einstein. Verstoringen in jouw energieveld zorgen niet alleen voor een verstoring van jouw gezondheid, maar bepalen ook in grote mate hoe jij met je omgeving interacteert. Alles is energie. Om gelukkiger en gezonder te worden is het belangrijk dat je begrijpt dat jouw frequentie, jouw trilling van grote invloed is op je welzijn. Zoals de briljante Nikola Tesla ooit zei: ”Als je het geheim van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en trilling. Alles heeft een ritme in het universum."

Verander je frequentie, je trilling, en iedereen die met jou in aanraking komt wordt daardoor beïnvloedt. Traumaverwerking is hierbij zeer belangrijk, omdat het je helpt oude overbodige emotionele ballast van je af te werpen. In de familielijn geef je niet alleen jezelf, maar alle generaties na (en vóór je!) een groot geschenk. Het opent de poort naar het ware potentieel dat in je zit. Ook in de geestelijke gezondheidszorg zou meer aandacht moeten worden besteed aan energie, frequentie en trilling. Hoe hoger jouw frequentie als therapeut, hoe meer impact je kunt maken op je cliënt. Het simpelweg aanwezig zijn bij een cliënt is dan op zichzelf al helend. Daar hoeft geen woord voor uitgewisseld te worden. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om als therapeut zelf 'het werk' te doen, voordat je überhaupt met cliënten werkt.

Onlangs heb ik een workshop in Amsterdam bijgewoond van de Deense mysticus Lars Muhl. Één van de oefeningen die we deden was elkaar 5 minuten in de ogen aankijken. Misschien heb je dit experiment zelf wel eens gedaan. Je zult ontdekken dat er veel meer is voorbij de fysieke menselijke vorm. Als je lang genoeg kijkt zie je de persoon die voor je zit langzaam veranderen in een wit licht. En dat het gezicht verandert van man, naar vrouw, van oud naar jong. En wat je dan wellicht ook ziet is dat alle mensen in de ruimte uit datzelfde witte licht bestaan. Voorbij het fysieke lichaam bestaan we allemaal uit energie, en komen we voort uit dezelfde bron. Alleen is niet iedereen zich daar even bewust van. Het leven is een veel groter mysterie dan we denken. Dat is niet te bevatten door de ratio.

De dag waarop de geestelijke gezondheidszorg en wetenschap begint met het bestuderen van niet-fysieke verschijnselen, zal zij in een decennium meer vooruitgang maken dan in alle voorgaande eeuwen van haar bestaan.

Geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en psychologie? Abonneer je meteen op mijn Youtube kanaal om geen coaching video en podcast meer te missen (druk daarbij op het belletje): Youtube.com/c/MarcusKrielen

#JouwHelingBegintHier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.