Het einde van een tijdperk....

Gepubliceerd op 27 november 2023 om 16:06

Het einde van een tijdperk: tijd voor veranderingen! De afgelopen jaren heb ik met veel passie en bevlogenheid individueel mensen begeleid en behandeld. Via mijn eigen praktijk, maar ook via verschillende kleinere- en grotere organisaties. Dat zijn vaak langdurige trajecten waarbij met geduld, volharding, kennis en benodigde tools veel bereikt is. Door een steeds toenemende hoeveelheid aanvragen, heb ik enige jaren geleden besloten online trainingen te gaan geven. De trainingen bevatten alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Dat is enorm goed bevallen, waarna ook een reeks live trainingen 'trauma & lichaamsgericht werken' heeft plaatsgevonden.

Omdat mijn tijd kostbaar is en ik meer mensen wil gaan bereiken via trainingen, heb ik besloten vanaf heden individuele begeleiding af te gaan bouwen. Voor wie mijn website recent nog heeft bekeken, heeft al gemerkt dat het aanbod steeds meer gericht is op trainingen. Individuele begeleiding zal nog in zeer beperkte mate mogelijk zijn, zij het in combinatie met een training, zij het voor een aangepast tarief.

Achter de schermen zijn we flink aan het brainstormen over de nieuwe koers voor 2024. Mijn doel is om zowel nationaal als internationaal aan het werk te gaan met een uniek trainingsaanbod. Zowel voor cliënten als voor (zorg)professionals. Daarnaast zal ook trauma sensitief onderwijs onderdeel worden van mijn dagelijkse bezigheden. Hoge kwaliteit, maar ook een veel groter bereik om deze waardevolle kennis & inzichten te gaan verspreiden.

Het verdwijnen van individuele begeleiding, maakt dat ik meer tijd beschikbaar heb. Oók om meer online content (berichten en video's) te maken. Ik kijk er nu al naar uit!

#JouwHelingBegintHier #Verandering www.marcuskrielen.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Liesbeth Koomen
een maand geleden

Ik wil zo graag je podcast volgen vooral over angst en depressie waar vind ik ze . Beetje Chronologisch en ik wil heel graag je boek ook wil ok je cursus volgen maar ik telebankier m
Niet of kan iemand anders dit voor mij doen.